8.2.20

Sovmorgon

Vi sov till tolv idag😯Melatonin och förstĂ„s jetlag pĂ„verkade nog.

Jag har inte talat om min nackspÀrr. Jag visste om nÄt i min nacke redan före vi reste, men det har bara blivit vÀrre. De senaste dagarna har jag Àtit Burana och nu Àven smörjt Voltaren pÄ. Jag önskade jag kunde smörja oftare. Burana tar bort en del av det.

Det blev inte bÀttre nÀr jag Äkte rutschkana nerför ett par trappor. Det var nÀmligen sÄ att Àlsklingen och hans bror fixade trapporna upp till lÀgenheten och hade satt pÄ nÄn typ av geléaktig gegga som gör att man kan enkelt skrapa bort mÄl. Och jag borde ha tagit vartannat trappsteg.

Dum som jag Àr tÀnkte jag inte alls pÄ det och steg rakt ut pÄ trappsteget och det var halt som pÄ is. Och jag Äkte lite rutschkana pÄ ett ögonblick, skrÀmde livet ur Àlsklingen, hans bror och hans mamma.

Och min fina svarta Helly Hansen vinterjacka har nu vita flÀckar pÄ, sÄ det mÄste jag fÄ bort pÄ nÄt sÀtt. För det Àr den varmaste och skönaste jacka jag Àger som jag dessutom fÄtt av Àlsklingen.

Ni kan tro att Ă€lsklingen fick dĂ„ligt samvete att han inte varnade mig och de tyckte alla jag var vĂ€rldens tölp, (i deras ögon en snĂ€ll tölp dock) nĂ€r jag bad om ursĂ€kt för att jag skrĂ€mde livet ur dem😊

Men, det Àr det jag nu undrar, om denna nackspÀrr blev vÀrre efter det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar