14.4.20

Winter wonderland.....eller?

Så gårdagens vila gjorde gott. Och jag tror att jag känner mig bättre. Det bränner fortfarande i näsan nu när jag vaknat och jag är tröttare i kroppen än vanligt. Men jag ska vila även idag. Men fasiken vad jag får dåligt samvete att vara hemma från jobbet. Och speciellt i dessa tider, råddar det om så mycket.

De senaste dagarna har vädret varit ett Aprilskämt. Från att ha haft en vinter med knappt nån snö, har vi nu full vinter därute. Nästan så det känns som att jag kan ta fram ljusstaken och invänta julen. Inte för att vara sarkastisk, mest för att det känns lite som början på vintern en dag i December.

Känns ungefär som en sån dag när man var liten och mamma tog fram strykbräde och strykjärn och strök julgardinerna och satte upp dem. Då visste man att det var väg mot jul. Och doften glömmer jag inte. Det doftade fräscht, när hon strök gardinerna, det doftade gardiner blandat med nyvinter helt enkelt....
Nu har det hunnit bli kväll....började dethär inlägget redan imårse med att skriva de första raderna.
Älsklingen gjorde nog den godaste middagen vi ätit på länge. Mos och maletkött blandat med svampar, morätter och lök och in i ugn med ost
Cottage Pie! Det blev så gott!


Jag har fått order om att vila en dag till. Det tar jag emot med tacksamhet eftersom jag inte själv kunde ta beslutet vad jag skulle göra. Men jag är tacksam för att få den ordern för jag är så trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar