7.5.20

Illamående

Imorse när jag vaknade mådde jag verkligen dåligt! Jag vaknade även vid två på natten, men då visste jag inte av något annat än fullmånen.

Jag tänkte, nog går det över bara jag äter frukost. Kokade kaffe och rostade Reissumies till oss. Satte mig ner för att äta, men det sa stopp! Jag började bara må dåligare.

Jag skippade frukosten och lade mig ner. En stund senare, spydde jag. Började må lite bättre. Var uppe runt tolv för att se hur det kändes, men jag mådde fortfarande dåligt. Lade mig ner igen. Resten av dagen har jag halvsovit. Åt lite just, mår inte så dåligt just nu, men är så trött och ögonen känns svullna. Jag har som jag oftast får när jag spytt, blodsprängda kärl i mitt ansikte.

Jag har ingen förklaring till varför jag spydde, men som jag, ätit de senaste dagarna, kanske kroppen sa ifrån....

...det är andra gången på bara några månader som jag ser rök och brand från vår franska balkong. Förra gången var det storbrand på gamla avfallsplatsen. Och idag brann det nästan i vår bakgård. Det såg ganska våldsamt ut när det högsta trädet slungades av eld. På avstånd hörde vi brandbilarna.


Så vi for på en liten körtur ifall branden skulle ha tagit i ordentligt. Lyckligtvis behövde jag ju inte köra. Det tar pojkarna hand om.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar