24.7.20

Fredagen till ära

Lite genant berättade jag för läkaren om mitt blåa finger och förklarade att jag ville avboka igår, men att personen i andra ändan tyckte jag skulle visa upp mitt finger.

Läkaren tryckte och tittade på det i några sekunder och förklarade att det är därför det är stelt och domnar för att det är svullet. Läkarbesöket gick på 3 minuter. Men han var glad att han ibland får lättare patienter.


Jag har dåligt samvete för det är jobbet som hamnar och betala för denna "screw up" och det känns inte bra! Kanske det går jämt ut med kostnaden av läkarbesöket, om jag inte lägger upp dehär gångerna jag åker till jobbet under semestern. So far har jag 2h.
Nu får det nog gå några år tills jag stiger in till Pihlajalinna igen. "Fuggedaboutit"


Är uttråkad fredagen till ära. Har vattenisolerat lite och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Plocka blåbär, fara ut på en länk, cykla, städa, ja....nånting ditåt....börjar förstå frustrationen min syster talade om med vädret. För när man får tråkigt, så är det enda man vill att ligga vid en strand och solbada.

Fredagen fick jag även gjord mig av med. Cyklade. Och sen plockade jag blåbär i typ tre timmar och fick ändå bara tre liter bär. Jag fattar inte hur och var folk plockar blåbär som får tio liter i ett huj.

Förstås glömde jag ju min bärplockare hemma, så det tog länge att fylla mitt lilla ämbar. Men med bärplockare sitter jag ju minst en timme och rensar bären. Idag var det ju nästan bara att frysa ner dem genast.

Förutom bären som hamnade på denna minst sagt delikata knapriga och knäckiga paj. Den ska ni testa!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar