10.7.20

Vacation mode on!☀️

Tungt huvud och har svårt att slappna av. Sista jobbdagen krävde en hel del. Idag skickade jag iväg så många paket jag bara hann och det tog timmar att förbereda dem.
Till Spanien, Holland, Storbritannien och USA.

Det är de som ska till USA som det går tid åt att fixa. Det ska tullkoder på varor, det ska skrivas in var varorna är tillverkade, pris och vikt. Så jag måste söka fram och tillbaka i systemet vi använder oss av.

I sista sekunden skulle nån del kapas av och även målas i kanten, men det hade förmodligen torkat tillräckligt när jag packade det. Om inte mr. Niklas hjälpt mig idag, skulle jag inte hunnit med allt, så det är jag glad för och mrs Linda som bjöd på Skorpan bulla, var höjdpunkten för dagen!


Resten av dagen tog jag emot varor jag inte hunnit med. Och den sista halvtimmen städade jag och sopade. Det känns bättre att stämpla ut för semestern då.

Jag cyklade hem halvtre. Jag försökte verkligen slappna av, men ibland går det bara inte. Hemma lade jag mig genast ner. Mitt huvud var tryckande och tung.

Senare på kvällen, åkte vi till Rautia och tog hem några prov på golvmattor. Det är roligt med sånt. Sen hyrde vi från Ramirent en ställning och byggde ihop den.

Nu ska jag sova och hoppas vakna till en ny dag med ny energi...vacationmode on!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar