15.11.20

Kärlek

Efter att ha levt i en bubbla i helgen full med kärlek, kommer vardagen emot. Helgen på Merilä och Alpha-weekend var nog underbart härlig, trots att man hade ångest. Älsklingen har tyvärr fått ryggskott. Jag är ganska säker på att han överansträngde ryggen när han använde slipmaskinen flera kvällar i rad. Så han har ju förstås verkligen ont i ryggen nu. 

På Alpha weekend får man uppleva en sån härlig kärlek från mänskor. Jag var inte beredd på att känna sån kärlek. Trots att jag växt upp i kristet hem, har jag inte förrän jag kom med i Alpha, kommit så nära Gud, och insett att jag duger som jag är. Jag har aldrig tidigare haft denhär pirrande känslan i mig att jag vill ta in så mycket mer! Jag vill ha så mycket mer! Min älskling har även känt stor förändring och det värmer mitt hjärta. Gud är god! 

Så nu gott folk. Gå med i en Alpha kurs hösten 2021. Den återkommer förhoppningsvist då. Eller börja läsa Bibeln! Det gör underverk! Men rekommenderar verkligen Alpha!❤ Där finns ingen som dömer dig, vi är alla lika! Och det är så skönt! Om du kommer som kristen eller ateist, eller som grubblaren, sökaren eller i vilken situation som helst. Så möts du av en sån enorm kärlek som kommer från Gud, via mänskor han använder. Och ingen tvingar dig till nånting, det är du själv, som bestämmer hur du vill ta stegen❤

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar