10.12.20

10 December

Har just kommit hem efter en ganska tuff dag. En sån dag när man undrar vad man riktigt håller på med. Jag kände paniken i bakhuvudet, men försöker stänga in det, och fokusera på att hinna. 

Jag hade så många paket att skicka iväg. Men jag hann få det mesta bokat före lunch, tack vare att jag fick hjälp! Om man inte bokar före tolv, hämtas paketet först dagen efter. 

Efter lunchen hade jag då tid att börja fokusera på de paket som rullat in. Det kommer även kalendrar och julklappar lite från här och där. Det gläder ju mottagarna, så det är ju alltid roligt att se någon le, när man bringar dem en överraskning. Jag har själv fått choklad och världens godaste lakrits! 

Ikväll åkte jag med dottern till stan. Köpte en till tomte på rea, från nya Tokmanni, som jag besökte för första gången. Sen var vi via Åldringsvännerna, där dottern köpte en hel del LP- skivor med julsånger och även nåt spanskt, eftersom hennes pojkvän är från Mexico. 

Tog ett foto av dennna vas, den såg så bekant ut, och jag insåg att när jag var liten, hade mamma exakt en sånhär. Efter att vi handlat och jag köpt röd mjölk, för jag tänkte laga risgrynsgröt, ringde jag pizzerian i stan och beställde pizza. Inte helt okej, men jag var frusen och trött och hungrig. Vissa dagar fryser jag hela tiden. Vissa jeans jag har, verkar vara så tunna att det känns som man inga har. Eller har det nåt att göra med vilket material eller hur mychet stretch det är, vem vet? Dessa jeans är ju ändå inte helt gamla, så de borde inte vara urtvättade. För några dar sen beställde jag dessa, som jag tänkte använda på jobbet. Det är ju så många gånger om dagarna jag hamnar ut i det kalla vädret och vid hamnen är det alltid en hiskeligt kylig vind. Så dessa låter som något varmare. 


Nå, nu sitter jag här i soffan med en skön filt lindad omkring mina ben. 

Varmt och skönt☺️

I dagens lucka hittar man skön avslappnande musik från Spotify:

https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DWZv6UE8BMPO0?si=Ej2J5b4iQzSOeBaF7szahwInga kommentarer:

Skicka en kommentar