19.12.20

19 December

Missade gårdagen. I den luckan, en dag försenad, får ni ett foto från New Jersey i USA, som älsklingens syster tagit, där snön har gjort allt vitt. 

Gårdagen gick bra, trots att jag igen stressade som en tok, från morgonen. Men vid halvtvå hade jag till min lättnad fått klart det mesta och sen delade två söta tomtar ut julklappar och jag fick boken "Janne" som jag redan tittat i och ser fram emot att läsa. Det är ju trots allt, tack vare Janne med flera, som jag har ett jobb att fara till och där varje dag får träffa underbara mänskor, som tillbringar lika stor del av sitt liv där, som jag. Då behöver man ha goda relationer. 

Så jag avslutade dagen och cyklade hem. Jag började städa och fick hjälp av sonen som har jullov från Optima. Älsklingen började förbereda efterrätt och mat inför kvällen. 

Vi hade vår lilla julfest för två av hans arbetskollegor och deras barn. Dessa två söta barn, som var så fint julklädda❤ 

Vi hade traditionellt julbord och det var nog den godaste julskinka jag nånsin ätit. Den var så saftig och mör.

Idag ska vi försöka skaffa julgran.

Lucka 19 (visa webversion)Ikväll efter att vi jobbat på huset, hämtade vi julgranen. Den såg ganska ledsen ut när vi tog bort nätet. Det är alltid en risk att köpa granar i en säck. Men när jag klätt den, såg den lite bättre ut. Men jag måste bara rimma lite om den.


Nu har vi julgranen klätt,
att köpa den från Halpa-Halli är inte lätt.
Granen kommer i ett nät,
ibland är den gles, ibland är den tät.
Denhär var ganska ojämn,
men tycks vara hållbar
Så jag prydde den med många ljus
och tunga bollar.
Nu ser den bättre ut, 
bara den håller till 20 dag Knut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar