25.3.21

Lövbiff

Nog är det ju för härligt med våren som är på gång. 

Dagen var full på jobbet. Just nu får jag int klart allt i tid, utan måste lämna saker till nästa dag trots att jag jobbar över. Och många paket skickade jag iväg idag. Idag åkte jag hem efter fyra. Via Halpa-Halli cyklade jag, hämtade ut mina nya sportkläder från Sportamore som droppat in i postautomaten. Vidare cyklade jag till Citymarket och postade ett kuvert i jobbets tecken. Och handlade där mat till kvällen. Tyvärr blev det ohälsosamt. Ångrar det varje gång jag lagat nåt ohälsosamt, men när man är hungrig och trött i affären, bryr man sig inte riktigt vad som åker ner i korgen.

Det blev lövbiff och klyftpotatis. Lövbiffen är verkligen inte värt det pris man betalar, trots att det var 30% på, men det ändå inte värt det. Så det ska jag lägga på minnet och "never again" köpa Atrias lövbiff. 

Ikväll vilade jag trots att det borde ha varit Bodypump på listan. Men man känner nog när det är dags att hoppa över, och det var det ikväll. Jag har ju en stång hemma, så jag gjorde några lyft med den. Nu blir det sovdags....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar