27.4.21

Racerbåten

Nu när man läser nyheter och tittar på Instagram ser det ut som att Nautor fått ut sin hemliga båt. Jag förstår honom nog, Giovanni, när han säger det gett en hel del huvudvärk. Jag har ju även sett det på älsklingen, trots att vi inte talar om jobbet hemma, hur mycket stress det jobbet gav ibland. Men som tur, så försöker han att glömma jobbet när han kommer hem. Och varje gång jag frågar hur hans dag varit, så blir svaret....verkligen ok.😊

CLUB SWAN 125

Om ni kan logga in på ÖT, finns även denhär att läsa.

NAUTORS HEMLIGA RACER

Min dag var lite mindre kul. Jag märker ju ganska fort hur dåligt jag hanterar det, när det blir för många saker att bolla med. Men jag tror mycket beror på vilket humör man har. Är man på riktigt bra humör och känner sig på topp, då går allt som smort och man hjälper alla som behöver. Men idag, var det inte riktigt så. Så jag snäste till lite här och där.

Idag hade jag delat ut t-paitor, tagit emot varor, sprungit ut med varor....och allt lite på samma gång. Och det som stör mest just nu, är coronan, som sätter såna käppar i hjulet att det känns bara helt otroligt hopplöst.

Eftersom vi har strikta restriktioner, är vissa och jobbar utanför hallen. Och vad händer då, när nån där behöver nåt? Jo, då är det bara att släppa allt och rusa ut. Det finns ju ingenting där ute. Inte bandsågar, inte material, knappt verktyg....så...jag måste bara andas in och andas ut, och ta det som det kommer och hoppas att corona-restriktionerna snart är över.

Det roliga i det hela, är att vissa som är tvungna att hållas isär under dagarna, sover tillsammans på nätterna😂Som hon som jobbar i köket och han som jobbar där ute. Men nog är det ju förståeligt ändå, att man gör allt för att undvika spridning om nån fick corona 

Och om man läser på Svenska Yle, så har vi nog sluppit lindrigt undan i vårt land. Och kanske en orsak är att vi varit försiktiga. Förstås är vi int så många mänskor i vårt land och vi har det bra här när det kommer till rent vatten med mera. Så självklart påverkar det.

Coronan i Delhi

Nu ska vi titta på Picard, från Amazon Prime.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar