2.5.21

Struvor...

Igår jobbade jag med att packa. Nu har jag en hel del lådor som står i vårt vardagsrum. Jag märkte vid kvällens slut hur trött jag faktiskt var. Medan jag packade, torkade jag damm och dammsög. Älsklingen har fixat vid huset, så nu är det faktiskt så färdigt att vi kan bo där. Stort steg för oss! 

Pojkarna är nu på väg till Levi. Hoppas de får roligt och bra väder

Solen skiner, men ännu är det kyligt. Igår vaknade v igen till en vitare värld. Men sålänge solen skiner, smälter det dagtid. 

Igår fick jag smaka en struva. Och den var nog den godaste jag kanske ätit. Det var sonen som hämtade hem från scouternas bjudning. Degen fick vi oxå hem. Så igårkväll åt vi några crepes. En med skinka och ost och  till efterrätt med grädde och  sylt. Det blev lite för mycket av det goda.

Jag beöver väl inte tillägg att imårse åt vi pancakes och ikväll blir det hemlagad pizza. Så nästa vecka blir nog en grön vecka.

Vår granne, ska jag hjälpa idag. Hon är 85+, jag är aldrig riktigt säker på hennes ålder. Men hon verkar full av energi och planering. Idag vill hon plantera några lökar vid hennes stuga. 
Det är väl därför hon är så pigg och kry, att hon har aldrig låtit krämporna eller medicinerna hon äter att ta över, och bli hemma sittande.  Utan kör starkt vidare och rullar överallt med sin rullator. Det är ju likadant med min svärfar, han cyklar ännu, trots att han är 88år. Så det är viktigt att man rör på sig om man har den möjligheten. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar