7.5.21

Tung dag

Idag blev det hämtmat. Jag är trött. Det har varit en tung dag. Redan vid sju kom en polsk bil, tror det var det, som skulle hämta en leverans jag inte visste om. Han kunde inte engelska, så det var att vifta med händerna och försöka förklara. 

När jag väl hittat de stora gråa lådorna från Marine Results, lastade jag på dem. De vägde väl sammanlagt 400 kilo.

Under tiden kom en hel del andra leveranser som vanligtvis kommer på morgonkvisten. Posti, Kaukokiito, Dhl, Tnt....så jag började på. Vi har ett system som heter IFS, och varje paket som kommer in, har en order-nummer, och in i den ordern-nummern räknas upp allt vad som blivit beställt på ordern. Och alla dessa rader som finns under ordern, måste jag gå igenom.

Så varje låda öppnar jag och ser till att det som sägs ha kommit, verkligen har kommit. Det är oxå ofta efterleveranser. Och när jag checkat allt, så ska jag i IFS datasystem, ta emot ordern och stänga den. Det betyder då, att de som betalar räkningar, kan betala. Och allt som beställs, far endera på lager eller nåt projekt, så man måste även skriva ut sakerna, på rätt projekt, så att kostnaden far på rätt yacht, eller, lägga sakerna till rätt låda i lagret, som sedan produktionen skriver ut på rätt sak när de tar nåt från lagret. Så när det kommer många varor, så tar det tid att gå igenom och lägga in i systemet.

Medan jag höll på med denna samma visa imorse som jag alltid gör, kom då en större lastbil, som skulle hämta tjugo-en pallar, med fläktar, mål, verktyg, ja allt detdär, som hör målandet till, som de spanska målarna ville ha levererat tillbaks till Nautipaints i Spain. Men hur tur hade jag int. Lastbilschauffören var så extremt bra! Vänlig och hjälpsam. Och sen kom även min chef och hjälpte. Så det gick verkligen bra, trots att dendär inne-trucken, som jag kallar för "mommo" höll på och bli utan ström. Dessa pallar tog upp hela långa lastbilen. 

Resten av dagen fortsatte jag att ta in varor som det samlats mer av under tiden. Till sist, jo, det for på övertid idag oxå, men jag är så envis! Pressen, som pressar pafflådorna var full! Och jag visste att jag måste tömma den. Så, som tur igen, när jag började på, kom min kusin och hjlpte mig med det som jag var osäker på,. Så jag var glad åt det. När jag var klar, tömde jag ännu ut varorna i lagret som kommit och åkte hem. Via Vietnamgrillen....💁‍♀️Inga kommentarer:

Skicka en kommentar