7.7.21

Aalto universitetet

Det kom hårt regn vid tvåtiden förra natten och med det kom ett åskväder. Eftersom jag inte sover ändå, så steg jag upp och for ner och beundrade blixtrarna. 

Idag måst jag köpa melatonin och sen måste jag börja läsa böcker före jag börjar sova. Nu är goda råd dyra att få min sömn att fungera. Det oroar mig detdär att jag sover så dåligt. 

Men det är konstigt, att jag känner mig avslappnad och får ändå inte sömn. Den vill bara inte komma. Jag kommer flera gånger till dendär känslan när man känner att man håller på somna, men det far inte längre än så. Ni förstår säkert hur frustrerande det är. 

Nu har jag även försökt mig på den amerikanska militäriska metoden. Och den borde man då testa i några veckor. Men jag förstår mig inte riktigt på metoden att man ska slappna av. Hur vet man att tungan, eller ögonen är avslappnade?...det går ju inte att säga🤷‍♀️

Nu har sonen och jag målat lite i lägenheten, det blev inte mer än ett rum. Det är för varmt helt enkelt. Nu ska vi dra iväg på en sen lunch till favoritstället. 

Vi kom tyvärr så sent att vi inte hann få nå suschi. Så det var tråkigt. Men det är fortfarande nån av de bästa asiatiska restauranger jag varit till.

Nu har mamma testat på att sticka en tröja. Visst har hon stickat tröjor tidigare, men denhär är en Strömsötröja. Och hon var inte så nöjd med den och hon sa att den blev fel. Garnet var inte heller så mjukt och stretchigt som hon ville. Hon använde 7 bröder garn och den doftar äkta ull, men hon ville inte ha denhär, så jag nappade ju förstås genast på och köpte den av henne.

Denna tröja kommer jag att älska att bära när det blir kyligt igen😍

Igår hade min son så goda nyheter till oss från Nylands Brigad. Jag blev överlycklig! Han hade fått resultatet på Studieinfo att han slipper till den utbildning han var mest intresserad av❤😍Inga kommentarer:

Skicka en kommentar