29.8.21

Sallad

Nu har jag tittat lite igenom olika sallader. Trots att det finns hur många recept somhelst, så har jag oftast kört med färdiggjorda sallader. Men nu har jag kollat på "Må Bra" och hittat några. 


Här är en länk:

NYTTIGA SALLADER

Igårkväll firades villa-avslutning. Jag som brukar köpa smällare och raketer, ville inte göra något annat än att vara hemma och ta det lugnt. Pojkarna var på egna vägar, så det var bra.

Så under dagen målade jag fönsterlistar och sen klättrade jag på den höga brandstegen som går upp till taket. Vi har nämligen haft ett träd vars kvistar gjort stegen grön. Så den tvättade jag med diskmedel och vatten. Det gällde att vara oerhört försiktig. Man är högt upp, stegen går ju upp till högsta nivån på taket. 


Men älsklingen har sågat av kvistarna, så hoppas den hålls ren nu. Sen torkade jag lite av stuprännorna, de behöver mer service. Fönstren ser redan så smutsiga ut att jag hamnar snart att tvätta dem igen. 

Det var en skön solskensdag igår. Vi såg en hök i vår bakgård, som jagade den söta har-ungen som bor omkring oss. Men vi tror attacken misslyckades. För vi såg haren hoppa iväg.

På kvällen tog jag en promenad och sen grillade vi kött och halloumi. Sen tittade vi på en film om Bob Ross. En känd konstnär som var med i ett tv-program som hette "The Joy of Painting". Okänd för mig. Men om man är konstnär eller intresserad av konst, eller född i USA, vet man vem han var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar