12.9.21

Klippan...

....här, har jag inte varit sen jag gick i söndagsskolan, på Klippan. 

Och vet ni, på Alpha kände jag och älsklingen det, och här känner jag det. Det går inte att beskriva i ord, känslan, när man får vara tillsammans med andra här, som vill samma sak. Lyssna, diskutera, och dessutom får man nya vänner.

Och det är inte bara en "vanlig" vänskap man skapar med andra. Det kan inte heller förklaras, men vänner man får på dessa tillfällen är varmare och mer kärleksfylld än vänskap man hittar utanför.

Jag vet inte hur jag ska förklara det. Men här lever man i en bubbla, som är så trygg och kärleksfull. Att fara till kyrka, bönehus, är betydelsefullt, men tillfällen som dessa, ger så mycket. Och det kan jag inte heller förklara. Men alla borde prova på. Ge det en chans. Och om int det passar dig, så gör du det int fler gånger. Men hit önskar jag komma åter, på Kvinnoweekend.

Samtidigt pågick en stick-kurs, alltså både vi och de, deltog i samma läger, men stickarna satt och stickade. Jag ska nog oxå börja sticka! Jag inspireras av att se allt det fina som damerna stickade. Jag har int kommit igång bara😊

Stranden på Klippan, hit sprang vi ut lördagkväll i total mörker. Och de tre dristiga damerna i min bekantskap, tog sig ett dopp och sen in i bastun.  

Kyrkan med utsikten

Att vakna till dethär är obeskrivligt fint. 

Inspiration  till bibelläsning

Klippans matsal

Stugorna


Matsalen


Fin dukning till middagarnaLördagkvällens dukning där vi blev bjudna på Indiskt.Nu ska vi ännu på en föreläsning om halvtimme och sen efter lunch åker vi hem. 

Hemma, har männen haft det bra med vandring och middagar....
Även dottern var ut i skogen med hunden


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar