20.9.21

Sonen klarade teoriprovet

Jag gillar int alls att steka nötkött på hög värme. Det osar och föpestar luften. Nu hade jag entrecote att steka. Skulle ha varit till helgen, men vi kom aldrig att laga det. Så det var kvällens middag och gott var det. 

Idag har jag bokat tid för coronatest inför resan. Läste idag att USA öppnar upp för turister i november. 

På jobbet gick det lungt till. Jag har en prao-elev med mig denna vecka. Och på eftermiddagen slutade jag redan halvtre och jag åkte hem och hämtade sonen och vi for till foto-butiken och där fixade sonen ett passfoto. Vidare till biblioteket, iddes inte köra hem emellan, eftersom klockan fyra skulle han göra teoriprov på besiktningen. På biblioteket for vi direkt till en dator och övade i en dryg timme på teoriövningar. 

Vi kom i god tid till besiktningskontoret. Och där var det mycket folk. Så tänkte att dethär kommer nog att dröja. Men nästan genast, ropade man sonens namn, före alla andra som köade. Så det ni! Boka tid på nätet före. Det lönar sig!

Jag var inte så nervös när han skrev provet, jag hade dåligt samvete, att jag som hans lärare inte hjälpt honom mer. Så jag satt där och bad, att han skulle kunna koncentrera sig bra, och hålla sig lugn och att han skulle klara teoriprovet.

Minuterna gick, och när sonen kom ut och var klar med provet, rörde han inte en min när han räckte fram ipaden till damen, cool dude. Grattis, du klara det, sa den numera så bekanta damen i luckan, hon som sett mig sitta där med de tre äldre, när de tagit sina körkort. Jag tycker om henne. Hon är så vänlig. Halleluja,  ropade jag glatt:) 
Nu ska vi då så småningom börja övningsköra, det ser jag fram emot!
2013

2021


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar