10.11.21

Medicin

Sonen har nu varit hemma från militären sen förra veckan. Han kom hem med en envis förkylning. I över två veckor har han nu varit förkyld. Så igår for han till hvc, och fick nån slags utredning, som varken han eller jag vet vad är. Men han googla de bokstäver läkaren skrev ner och bland annat halsfluss....han hostar ordentligt och han har även skorv i ögonen när han vaknar. 

Så nu äter han antibiotika och fick ögondroppar, och 600g Burana och Panadol 600. Så starka saker. Det förvånar mig att han fick så många mediciner. Men han far tillbaka till det militära imorgon. Sista gången han åker, och på måndag ska de på läger till  Lappland, och sen kommer han civil i December. Och jo, om nån undrade, han har testat coronatest två gånger, men med negativt resultat. 

Hemma har han haft munskydd på så ofta han kunnat, vilket jag respekterar så mycket. Det är så vänligt av honom att göra det. 

Idag hade jag en kort arbetsdag. Jag for hem redan vid tolv och då när jag rastat hunden och lekt bort hans uttråkade uttryck, torkade jag fönstren. Nu glänser de igen. Senare fick vi 4 kubik ved som vi sågade itu och lade på vedhögen.

Dottern kom på besök och hennes hund och vår hund var så ivriga. Nu låter det som om det blåser ute, och jag är så trött....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar