24.2.22

Mörk dag

Maktgalna gubbe!! 

Det talas om att detta är den mörkaste dagen sen världskriget. Jag fattar inte att det ens kan existera mänskor som han!!

Han drar skam över sig själv och sitt land!! Så när ska han inse, att dethär bara gör hans makt mindre?? Om han vill ha makt, ska han först se till så att det egna folket mår bra och har mat på bordet och int lever i den fattigdom de gör. 

Då först, så skulle han ha lyckats!! Då skulle han fått beröm och respekt!! Och det ger makt!! Du milde! Han har redan så enormt stort område, så jag fattar inte!! Men han gör tvärtemot vad han borde. Och tänk att han inte fattar det!!

När man vaknar till en sån dag, som idag, så får man sig en tankeställare. Jag med mina drömmar om resor hit och dit och allt vad jag vill uppleva...så inser jag plötsligt att jag behöver inget mer än vad jag har....

...denhär gubben borde inse att det alltid finns en som är över honom, som har mer makt än nån mänska kan ha och hur ska denna maktgalna gubbe kunna se honom i ögonen den dagen när han ställs inför honom?? För det kommer att ske!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar