27.3.22

Brigderton

Vad tiden går trots att man inte gör nåt. Jag var väl bara en dag i jobbet förra veckan. Resten har jag vilat. Varit ut med Finn och vilat igen. Jag tänkte igår att jag måste försöka komma igång. Så jag försökte aktivera mig och vara uppe på förmiddagen. Men jag vilade hela eftermiddagen och kvällen, förutom när jag var och handlade mat till kvällen. 

Jag har på 2 dar kollat igenom säsong 2 av Familjen Bridgerton och det är en så bra serie! Idag har vi varit till kyrkan. Där var det mycket folk, så det var så glädjande. Det var vår tur att hjälpa, så jag och älsklingen  välkomnade folk vid dörrarna och älsklingen tog också upp kollekten. 

Jim har förberett deg för pizzan ikväll. Ser fram emot att äta den. Kanske jag äntligen får känna smaken av den. 

Mitt mående då efter coronan. Min hosta har blivit mycket bättre och ja mitt smak och luktsinne har saktat kommit tillbaka. Men jag är trött. När jag rör mig känner jag mig lite yr. Som att jag skulle ha druckit ett glas vin. Som att jag har feber. 
Och jag har igen ett litet tryck i mina lungor.

Det är så frustrerande att jag inte känner mig tillräckligt bra. För jag vill ut och cykla och springa och njuta av våren. Det är kallt idag, men tidigare var jag på en promenad med Finn var solen framme. 

Imorgon kallar jobbet och jag hoppas det går bättre nu.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar