10.3.22

Här hjälpte Herren

Ni vet ju att vi var i krig tidigare med ryssarna. 1939 hände dethär:


Många år senare vid en veteranträff, var en finländare och en ryss som samtalade och när de pratade med varann insåg att de hade krigat mot varann vid samma slag. 

Så den finländska veteranen frågade den ryske veteranen, att varför gav de upp dendär gången och svängde om. 
Vi var ju så få sa finländska veteranen och ni var så många. 

Och vet ni vad den ryske veteranen svarade. Det var inte er vi blev rädda för. Vi blev rädda de tusentals vitklädda soldaterna som fanns där emellan. 

Täällä auttoi Herra. Efter händelsen satte man upp en minnessten på skidåkare och skrev på den: Här hjälpte Herren.Äntligen är älsklingen på väg hem till mig. Jag ska fara och hämta honom snart från tåget. Fåse hur Finn reagerar när hans mest älskade vän kommer hem😍Denna vecka har gått så snabbt. Jag har eldat i pannan varannan dag för att ha värme i huset och varmt vatten. Och från tisdag till onsdag var min söta syster här. Så vi tränade Bodypump tillsammans och hon gjorde mig middag och hon tog även hand om Finn. Finn ville ju tacka henne och bet sönder klacken på hennes sko. Men skomakaren fick som tur skon fixad😏 
Vi var även ut på en promenad igår i solskenet. Sen var jag även i måndags och simmade till simhallen och gjorde även lite jumppa i bassängen. Bra med en stor tv-skärm och att man kan välja jumppa-program.

Igårkväll hade vi träff med tjejerna hos min svägerska. Där badade vi bastu och fyra andra vinterbadade🥶 i isvaken. Jag steg endast ut på trappan och det räckte. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar