16.4.22

Fäboda

Man får ångest när man tänker på vad som händer på jorden. Ibland när jag läser nyheterna får ju nästan spunk, när man inser hur dåligt allt på jorden är och hur vansinnigt ond mänskan kan vara. Det är då man inser att framtiden är osäker för varenda en och det kan även kännas övermäktigt att se nånting positivt. Och det är skrämmande. 

Jag vill att mitt liv ska vara lika varje dag som det är nu. Att man får vakna till fred. Dricka kaffe och äta god morgonmål. Ta sig till jobbet. Komma hem från jobbet och spendera kvällarna med att bara vila, promenera eller fa på nån träning....jag vill inte få denna rutin förstörd av krig eller annat hemskt. 

Jag vill bara leva ett enkelt liv och ha fred. Däremellan kan man unna sig att resa om det känns så. Låt varje mänska få leva i fred! Jag brukar be att Gud ska hålla sina änglar som ett skydd över vårt land. I mitt huvud tänker jag mig hur vårt land ser ut på kartan, och runt vårt landsgräns står änglar hand i hand, hela landet runt. Och sen så skyddar andra änglar himlen ovanför oss. Som en sköld från alla sidor. 

Idag är det påsklördag. Har inte sett en enda påskkärring. Vi gjorde nåt vi inte gör så ofta. Vi for på promenad till Fäboda. Där fick Finn springa lös på vandringsleden. När vi gått några kilometer, stannade vi vid en grill och älsklingen fick snabbt upp en eld. Vi grillade korv och drack varm choklad. 

Dessa två träden, tror jag nog är gifta med varann...

Leden var fortfarande snöig


Skönt med eld. Det var kylig vind.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar