17.6.22

Travel podcast

Idag har jag varit sjukledig. Just nu skulle vi annars ha suttit på en skön restaurang i Helsingfors och ätit god middag till gott rödvin den sköna sommarkvällen till ära. Istället är hotellet på två nätter avbokat och tågbiljetterna rullade iväg oanvända. 
Men vad kan man när shit happens!

De andra resenärerna blev förkylda tidigare i veckan, men jag trodde nog att de skulle bli bättre, bara de fick vila. Vi sko åka fredagsmorgon, och hela torsdagen var jag så vansinnigt trött, men tänkte mest att jag nog sovit för lite. Men på kvällen efter att jag vilat blev jag så dålig att jag spydde. Så då förstod jag att det blev droppen. Denhär resan var dömd att misslyckas. 

Jag vilade således hela denna dag. Jag känner mig helt tömd på energi. Känns som om kroppen sko ha lagt av. När jag anstränger mig blir jag helt matt. Ingen feber eller snuva. Och idag har jag ätit som vanligt. 

Så, det var en annan dag till i livet. Jag har idag hittat en bra podcast på Spotify, som heter "Solo Travel Woman Podcast" och den ger jättebra tips till alla oss kvinnor som vill resa. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar