9.7.22

People help the people

Jag har just som vanligt läst nyheterna. Ibland tar det på mera. Det känns ofta så omänskligt. När man lever ett tryggt liv, så blir man så naiv. Speciellt i dessa tider när det blivit så kaos överallt. Svårt ändå att förstå att vi mänskor blir så olika. Våra hjärnor, hjärtan blir så totalt olika den andres. Men ifall jag sko ha varit född nån annanstans med annan kultur, uppväxt bland våld, eller stor fattigdom eller liknande, då skulle jag ju självklart ha en helt annan personlighet. För att överleva. 

Idag har vi fortsatt bygga. Däremellan smet jag iväg till Asta, Aesthete Skin&Beauty, på ansiktsbehandling med färgning av ögonfransar och ögonbryn. Det var så skönt.

Efter Bodypumpen igår, värker mina muskler i tusen. Jag led precis hela dagen av en så konstig utmattning att jag nästan blev rädd. Jag hade skippat Bodypump under minst två veckor eller så. Och det resulterar i att min rumpa och ben värker så att jag knappt kan gå. Imårse vaknade jag ändå på nåt sätt skönt utvilad vid 9. Det händer inte ofta att det blir sån sovmorgon. Till och med hunden tog sovmorgon. 

Ikväll har vi ätit pizza. Och sen kollade vi på serien Manifest. Den verkar vara bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar