10.4.23

Påskens slut

Slutet på påsken. Idag är det Påskannandag. 


Lördagkväll tränade jag på gymmet. Tidigare på dagen hade jag varit på promenad med Finn. Vädret har varit helt underbart hela påsken. På gymmet insåg jag lite väl sent, när jag satt i bastun att jag glömt min handduk. Hemma. Det är så typiskt mig. Men fick torkat mig med min t-shirt.

En gång glömde jag skorna hemma. Men jag tränade utan. Och det gick ju hur bra som helst. Att springa på löpband gick väl inte så bra eftersom den blir ganska varm och jag tror inte det är nån rekommendation att springa på den utan skor, men jag var envis och sprang en stund iallafall.

Jag borde säkert ha en lista jag går igenom varje gång jag far till gymmet. Det är inte roligt att komma dit och inse att man har glömt något hemma. 

Igårkväll kom familjen på middag. Äldsta sonen och hans fru hade gjort en god sås till nötbringan och potatisarna. Det blev en god middag. Tårtan serverades till efterrätt.  Helt bra tårta trots att jag suger på tårtor och får dem att se helt horribla ut.

Vi satt sen och tittade på gamla videon via tv:n. 

Idag måndag, påskannandag, har jag varit på en långpromenad med Finn och sen garnerat en till tårta som jag ska ta med till min mamma ikväll. Hoppas många av mina syskon kommer. Tårtan då. Vet ni vad jag glömde med den? 

Jag kollade inte på receptet för jag tänkte att det är ju bara grädde och Philadelphia jag behöver. Så jag glömde lägga till florsocker. Så i panik strödde jag florsocker på garneringen och ikväll när den äts måste jag medge mitt misstag och ifall nån tycker den inte är tillräckligt söt så tänkte jag ha en sil med florsocker att strö på varje tårtbit🤭

Tårtbotten är ju söt och jordgubbarna likaså, så kanske den är helt okej. 

Nu ska jag snart köra sonen till tåget. Han åker tillbaka till militären.

Imorgonkväll, tisdag 11.4 klockan 18:30. Då har ni chansen att komma till Församlingscentret i Jakobstad och träffa på dem, som nu under våren gått Alpha. Vi bjuder på kaffe, läsk och annat gott🙂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar