22.4.23

Söker nytt gym

Min älskade man är hemma❤️

Finn är glad och han har precis fått sina klor fixade. Det är bara älsklingen som gör det. Han slipar ner dem istället för klipper. 

Igår när jag körde till Jakobstad-Pedersöre tågstation (som det heter istället för att enkelt kalla det Bennäs) kändes det som tågstationen vore mitt andra hem. Jag vet inte hur många gånger jag har varit dit i år. Samma sak säger så många om StudioZ. Att det är som ett andra hem. Och nu när de stänger, blir vi lite vilsna. 

Jag har redan kollat runt och tror mig ha hittat var jag fortsätter efter Maj månad. Gymmet verkar ha bra gruppträningar och de har pump, dock ej Les Mills. Men jag kommer att testa iallafall.

Ole fit fortsätter jag nog med oxå. Det är öppet dygnet runt och man kan fara och träna närsomhelst och jag gillar gymmet.

Nu har vi bara en vecka tillsammans och sen far han och seglar på yachten Visione, som han kom till Finland med den dagen för 13 år sedan 😍 Han ska hjälpa vår kära vän, att segla segelbåten över Atlanten. Det tar väl ungefär två veckor.Men nu ska vi börja lördagen med en promenad.

Vi sov flera timmar efter promenaden. Jetlag och jag som inte har sovit så bra, behövde det. Ikväll var vi igen till tågstationen. Vi hämtade sonen som kom från Esbo. Han åker till Levi imorgon med syskonen och hans andra familj, utom minstingen dock, som åker tillbaka till armén. Han är krasslig igen. Jag hoppas han inte blir så sjuk igen som senast. Så, imorgon åker jag till tågstationen igen. Som jag sa tidigare, tågstationen är nästan som mitt andra hem🫣

4 kommentarer:

 1. Vilken blast from the past att han ska segla med Visione! :-) Fair winds!

  SvaraRadera
 2. Ja det är nog det🥰 och han behöver det just nu. Det var så intressant att se era foton från resan. Speciellt Rwanda. Hur kom du på att resa dit?

  SvaraRadera
 3. Ja säkerligen, hoppas han är ok. Skicka hälsningar från oss båda! Rwanda hade jag velat besöka enda sen dom var först i världen med att förbjuda plastpåsar pga naturskydd, och att deras regering har majoritet kvinnor. Vilket ställe det var med underbar natur och människor!

  SvaraRadera
 4. Tack❤️ jo, han är okej. Jag ska hälsa.
  Jamen vad härligt med Rwanda. Detdär visste jag inte. Det svider i mig varje gång jag står och plockar frukter i plastpåsar vid affären och jag undrar vad jag sko kunna göra istället. He var ju väldigt glada foton därifrån!

  SvaraRadera