12.7.23

Trappor

Biden har anlänt till Finland. Vi borde bjuda honom på kaffe. 

Idag kom jag mig iväg till trapporna. De som jag kommer att behöva öva mig på, inför den långa vandringen.

Det gick bra trots att det var varmt. Jag gick några varv, räknade inte, men tills jag kände att jag fått testat på hur det känns. Mina vandringsskor kändes bra och stabila. Så nästa gång tar jag rinkkon med på ryggen.
Efter det kom for jag hem och syrran kom och hämtade mig och vi for igen några timmar på stranden. Vi hämtade vår lunch från Lidl. Sallad och croissant.När jag kom hem cyklade jag till Asta och hon fixade mina ögonbryn och ögonfransar. Asta är så suveränt bra. Hon är så noga. Man känner riktigt när man ligger där hur noggrann hon är och det känns så bra! Det hände igen denna gång, att jag håller på och slumrar till. Jag hör mig själv andas, som när man är en sekund från att somna. Det är inte ofta jag känner mig så avslappnad som när jag är där hos Asta.  (Aesthete Skin & Beauty)

Efteråt cyklade jag via Citymarket hem. Köpte en enkel middag och hemma tog vi Finn på promenad genom skogen och vi plockade nog bort flest fästingar så här långt. Så, den rundan kommer vi nog att skippa i några veckor.

Foton från cykelturen igår, när jag cyklade via Gamla hamn.
Imorgon blir det städning och att packa...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar