5.11.23

Pizza och ved

Idag har vi hyvlat ved med vedklyvaren och staplat dem. Så nu har vi ved för vintern. Igår tog vi det lungt. Förutom att vi gjorde pizza, hämtade vi älsklingens skrivbord från jobbet. Han jobbar just nu på ett par andra ställen.  På mitt jobb borde det säljas flera båtar nu. Men det brukar lyckas och jag är absolut inte orolig.

Nu vill älsklingen igen experimentera med pizzaugnen. Det gäller att få perfekt temperatur. Så ikväll blir det pizza igen. Vilket jag inte har något emot. Det är så gott! Men jag borde fara och köpa mozzarella. 

Jag borde nog ta och försöka få nå hjälp med min hand, händer. Det är mest värk i vänster hand, men jag känner av värken i båda och jag har ingen kraft. Så det gör att jag lyfter lite konstigt. Till exempel veden. Från att bara greppat vedklabbar med en hand och haft styrka i tummen, måste jag nu ta i med båda händerna eftersom tummen inte har nån styrka. Eller när jag ska öppna en kork, det funkar inte. Men det verkar inte vara lätt att få någon hjälp, så jag gör som säkert alla andra gör. Jobbar vidare...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar