4.2.09

Melodifestivalen

Tänk att man bor i Finland och vill helst inte se på den egna uttagningen till Eurovison 2009. Då måste det ju vara nåt fel vá?

Nå, nu på lördag börjar Sveriges Melodifestival.
Det är flera med som varit med förut och på lördag t.ex Shirley Clamp, Emilia, är det visst hon som sjunger dendär: "I'm a big, big girl in a big, big world"...Alcazar är med, Caroline af Ugglas, Marie Serneholt och några fler på lördag då.

När man har en dålig dag eller tråkigt så brukar jag lyssna på musik och det piggar upp en det.
Och bäst är sånahär sånger, var man får rysningar, för att det är så vackert eller mäktigt att man märker att ögonen tåras... :¤
Idag har jag inte en dålig dag, men lyssnade lite på olika klipp sss....
Här är några youtube klipp som gör en lite känslig:
Celine Dion som sjunger tillsammans med IlDivo. När hon börjar sjunga, ja, det kan man inte förklara i ord. Det är underbart!! Jag är inte annars känslosam, men här blir jag det:)
http://www.youtube.com/watch?v=myTzrtr46dI

Dethär är ett annat klipp som jag ryser av. Från American Talentshow. Man ser domarna som tror då ungerfär att nu kommer en som ska prova på nåt då, och de väntar sig inte alls att han ska ha en sån röst. Titta speciellt på Simon Cowell, han som förstår sig på dethär med hur en artist ska låta, han suckar lite och tänker säkert, att ska nån förstöra dendär låten nu då, "Nessun dorma", men han blir helt ställd!! Ladys and Gentelman: Paul potts!
http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA

Och sen då Declan, det finns inte många med en röst som han!
http://www.youtube.com/watch?v=J6OM8lfTcL8

Här sjunger Kellie Pickler. Och hon sjunger då om sin mamma, som lämnade henne hos hennes farmor och farfar när hon var bara 2 år...kolla hela klippet till slut!!
http://www.youtube.com/watch?v=b1XdZtYG1ms

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar