20.8.09

Torsdag


Det är lite annorlunda med läsordningen i år. Det är bara måndag som man inte ska opp klockan sju. Allt har gått riktigt bra, förutom äldsta dottern som kom hem med huvudvärk de två första dagarna, och hade hemsk migrän i tisdags vilket resulterade i att hon spydde. Men gårdagen gick bättre och hoppas hon kommer hem pigg idag oxå. För pojkarna har starten var bra. Ännu stiger de opp med glatt humör och hoppas den håller i sig läänge:-)

Nu har jag målat om vardagsrummet. I brunt. Var riktigt rädd att måla den färgen, men jag är jättenöjd med resultatet. Det är första gången jag målar på en tapet, så det var spännande.
Vi har oxå hjälpt brorsan med att måla eller lasera dörrpanel, brädor som kommer runt dörrarna. De ska, tjohoo, flytta in i nya huset till helgen!:-D
Idag ska vi hjälpa till med att måla golvlistarna, som kommer under dörrarna och däremellan ska jag måla fondväggen. Och imorgon blir det stort städtalko i det nya huset. Och första flyttlasset kommer troligtvis till imorgonkväll. Det är spännande nu för dem!

Nu snart ska vi köra iväg till förskolan...
(Fotot är från nätet...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar