11.10.09

Lördag=Ikea Söndag=slappa

Igår var jag då hela dagen borta. Steg upp redan efter 5. Åkte till Abc-stationen, där bussen hämta oss halvsju. Framme vid Ikea runt öppningsdags och det var att sätta igång. Det är alltid så kul att gå där, men man borde verkligen vara 2 dar, eftersom man inte står ut så länge som man borde och till sist så bryr man sig inte i det man ska ha utan vill UUUUT!
Efter Ikea-sakerna lagts i tryggt förvar i bussen styrde vi kosan till Skopunten, som man nästan oxå kan kalla Höjdpunkten. Varje gång hittar man snygga och billiga skor där. Supernöjd med köpet. Efteråt en sväng in till Candyworld, men hade inte lust att plocka så mycket godis i korgen så det blev Djungelvrål och lite annat. På Candyworld har man verkligen satsat när man byggt nåt liknande som Hoplop, så det hördes hur kul barn hade det där:-)
Satte mig ner med en kaffe och folk tittade kanske lite konstigt på mig där jag nästan slocknade i stolen. Hittade mamma och syrran på Gina Tricot, och köpte iallafall en snygg scarf och benvärmare.
Hemresan gick i slumrandets tecken. Jag somnade inte, men det var nära, för hela tiden kände jag hur huvet föll framåt och så knyckte jag till, la kudden tillrätta, försökte somna igen och knyckte till igen..Idag är det annars jättehalt. Flera bilar har (i vår by) kört i diken....svart is....

2 kommentarer: