29.3.10

Måndag

Meeer, jag vill mer!!! Just hemkommen från ishallen efter en match, och denna gång stod jag med 11 andra mammor på isen turvist och spelade match på isen istället för att heja på utanför! Vi spelade mot pojkarna i det yngre laget. Och det är så kul att skrinna så jag vet inte vad jag ska ta mig till nu när allting tar slut! Tiden går alltid för fort när man skrinnar!
Min stil på isen, den ska vi inte prata om, men när man har roligt, då bryr man sig inte i sånt!:) Men visst är det ju skönt förstås med sommar emellan. Men ser ändå framemot hösten när allting startar pånytt:)

Imårse väckte jag min syster "C" som annars bor i Vasa, men som sovit över hos mamma och jag bjöd henne hit på frukost. Vi passade på och åkte till min syster "A" som bor i en annan kommun, ca 25km bort. Där tänkte hon bjuda på mat, men istället så blev det hämtmat från Rolls:)
Gottgott! Hann inte sitta så länge som vi velat där, eftersom "C" var tvungen att åka hemåt så småningom.....

4 kommentarer:

 1. Kul med syskonträff!
  Själv har jag varit på båtföreningens årsmöte i kväll. Väntar så på sjölivet!

  SvaraRadera
 2. Ok, det viktigaste av allt - gjorde morsorna något mål på grabbarna då?! ;-) Ha, ha, fast visst är det härligt att lira lite. Minns när vi lirade för några år sedan, man glömmer lätt hur stor rinken är, tills man jagar en puck....

  Hm, underbar bild förresten, men jag får nog återkomma efter påsk - blir aaaaalldeles för sugen på choklad!!

  Vi syns!

  SvaraRadera
 3. Anonym29/3/10

  heej gu va kul att du kikade in hos mig, brukar inte ha så många kommentarer mer än syrran min:-)
  ja lite spöklikt var det att vi hette samma och gillar samma grupp å ålder mm..
  jag får gå in och läsa mer hos dig en annan dag..
  gonatt

  SvaraRadera
 4. Ja vi borde skaffa en båt oxå Lisbet! Ganska dumt att vi bor nära sjön och inte har en båt, eller hur? Jo, "Carina D", morsorna gjorde nog några mål, men småpojkarna var ju så snabba de, så klart att de vann över oss!:)
  Jo, chokladäggen snålar!
  "carina", ja det var roligt att kika in hos dig, återkommer nog fler gånger!

  SvaraRadera