12.2.10

Tackar för hjälpen!:D

Tackar så mycket för den hjälp jag fick från "Fixa din Blogspot". Nu är bloggen precis som den var före och det finns inga onödiga texter före mina inlägg.
Snart blir det fredagsmys och kanske småbitar från OS som börjar.
Vi har en kusin på besök som ska övernatta här. Så vi borde göra nåt kul.
Lite kallt är det, så man vill helst inte gå ut. Men jag var ändå på språng just för att se om jag fick syn på älgarna grannarna hade sett. Mäktiga älgar. Men jag missar dem varje gång:/

Ojojojjjojjoj.....

Det är inte alls lätt att förstå sig på detta med olika coola saker på bloggen. Nu har jag ändrat om min blogg lite, men det som stör mig fruktansvärt är dendär meningen som inte varit där förut: "upplagda av cia...."
Vet inte hur jag ska få bort den....:/ suck
Jag borde göra nåt vettigare. Nu har jag suttit på bloggen hela förmiddan, och däremellan kört barnen till och från skolan och fortsatt....det är så irriterande att timmarna går så fort när man sitter här. Borde ju göra nåt vettigare och har dåligt samvete nu just....så det blir nog att stå i snart med städning:(
N

u kommer jag att testa nåt nytt men jag vet inte om det fungerar så bra som det borde....det finns många klurigheter när det handlar om sånt. Fåse nu hur detta slutar, om jag plötsligt står där en dag och inte vet hur jag la dit den applikationen och vill få bort den.
Då blir det krångligt:)