11.7.10

Vårrullar och glass....


Vädret fortsätter att vara toppen! Så dagarna ser ganska lika ut.....simma, sola, äta, simma, sola, äta....men vi har även varit en sväng och suttit på gågatan i Kokkola och ätit vårrullar och glass. Det är ganska stor skillnad på vårrullarna när det gäller smaken. En gång har jag ätit några riktigt goda, men jag kommer ju inte ihåg vilket stånd jag köpte dem ifrån. Men det är väl att pröva sig fram. I Jeppis när jag senast parkerade bilen fanns det 3 stånd brevid varandra, och de tycktes inse ganska fort alla att jag var på väg och köpa vårrullar! Så från alla stånden så ropade och viftade de: "Kom hit,, kom, kööp vålulla" Språket de använder innehåller väl inget R.....
Jag blev lite tagen på säng där, när jag inte visste vilket stånd jag skulle gå till, för att inte göra nån sur, men jag gick till det som var närmast med ett leende. Och för att jag kom till hennes stånd, så fick jag en vårrulle på köpet=)
När jag gick därifrån så log jag ännu och de jag inte köpte av, log tillbaks och vinkade adjö, så inte blev de sura inte:)
Till efterrätt idag så blev det glass, som jag inte är så förtjust i, men det var gott ändå i värmen.