1.5.12

Skål! 50.000 på sidräknaren sen 2007. Det är den räknaren jag haft sen jag började blogga;) Den räknar ju precis varje sidtryckning, även mina egna. Den mer pålitliga startade först i mitten av 2009 och har mindre sidvisningar.

1 Maj har vi firat idag! Vi åkte på förmiddan till vårt kalas-ställe. Vilket blev hos mamma som bor vid sjön. Och till min glädje hade isen försvunnit:) I söndags var den ju ännu kvar!  
Vädret var kallt, men det var riktigt skönt och varmt i solen där inte blåsten nådde oss!
Nu är vi hemma och det känns alltid tråkigt att en ledig dag får för fort!
 Imorgon blir det jobb blandat med tandläkartider...hur dumt är det inte att ha en tid 8:30 och en annan 14:00.
Tror minsann jag flyttar på dendär första så att jag inte hamnar och köra fram och tillbaka.

Kollade på Marintraffic idag och segelbåten syns inte ännu i radarn så det betyder att de är för långt ut till havs ännu.
Men det närmar sig och jag är så glad!:)
Jag visste inte att man även kunde kolla flygtrafiken, men min bror frågade om jag nångång kolla det.
Och när jag kollade blev jag paff av att se alla dessa flyg över Europa.
Det är inte lite!!
Om vi ska fortsätta så vet väl alla andra om denhär sidan oxå, som jag fick reda på bara för några veckor sen. Jättebra att veta vad alarmen handlar om.


Vadå ipad??

En på jobbet blev aningen frustrerad idag när han inte förstod sig på skillnaden på Ipad och läsplatta:) Så för att få rätt svar, tog jag till Wikipedia! "Apples ipad är ingen läsplatta, eftersom den inte använder elektroniskt bläck. Ipad är en surfplatta. Läsplatta ser ut som en vanlig bok och man läser från skärmen." På jobbet gick det bra, mest för att man visste att det är ledigt imorgon:) Ikväll har vi grillat riktigt gott kött. Och ätit för mycket godis. Efter jobbet körde jag till Jakobstads bilskrot för att lämna in papper för Mondeon som ska skrotas.

Läste tidigare ikväll om en bil-moped-olycka i närheten och det känns tråkigt att Läsa. Jag var på väg från stan och två ambulanser körde om mig. Kollade på tilannehuone.fi och det visade trafikolycka. Dessa unga som säkert såg fram emot att fira "vappen" och hamnade istället på sjukhus. Jag hoppas att de klarar sig bra trots skador. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar av mig själv. Väckarklockan ska offline!