28.10.14

AronChupa - I'm an Albatraoz

Nu har jag då försökt ändra om mitt skattekort på nätet. Och jag vet nu egentligen inte vad jag gjort, men något har jag gjort iallafall. Om det var bra eller dåligt vet jag inte, men jag höjde iallafall min inkomstgräns. Kanske det var dumt gjort. Jag får nog ta och ringa dem och ta reda på mera.
Man får undra hur man tänker när skattebyrån är öppen endast måndag och tisdag 9-15. Dessa båda dagar har det varit opassligt att fara dit och någon sa att det är ju enkelt att göra det på nätet så jag försökte ju iallafall….På jobbet sysslar vi med däck ännu. Vi laminerar en form ur en del av det, precis där var det kommer teak och det kanske var en smart ide att göra nu, eftersom däcket åker iväg för målning så småningom.
Det är ett himla ljud på jobbet nu. Man kan absolut inte fungera utan hörlurar. Man blir endera galen eller får tinnitus. Just nu spikas det varje dag, och dessutom ekar det mycket, så det är  spik-skott och hammarslag om vartannat öronbedövande.
15-åringen gör praktik denna vecka och får prova på arbetslivet. Nu till helgen är det Halloween.


Förresten har jag glömt att berätta att på fredagkväll så blev jag sådär lite överraskad av resten av familjemedlemmarna. Älsklingen sa att han skulle hämta något från stan. Några dagar före hade dottern, som bor söderut, och sonen talat i telefon och det var så hemligt så. Jag kände på mig att det var något lurt på gång och jag hade mina aningar, men jag spelade med, jag vill ju inte förstöra överraskning.
Jag satte mig i soffan och tittade på tv.
En timme senare kom älsklingen hem och hade dottern med sig:)
Det är ibland lite skrämmande när man vet att det kommer att hända fast man inte borde veta.

Annars så hade jag en mardrömslik dröm senaste natt. 
Jag och några andra skull resa till varmare breddgrader. Och jag var säker på att flyget skulle åka klockan 11. Men när jag kollade tiden på biljetten hade väl flyget redan åkt, eftersom det stod något om att det åkte iväg klockan 9. Jag minns känslan av hur jag grät när jag insåg att vi missat flyget. Och dendär känslan när jag hoppfullt och febrilt tittade på biljetten, att kanske flyget ändå åker 11, kanske jag bara missuppfattat något på biljetten. Sen så vaknade väl jag, för mer minns jag inte.

Dottern undrade om jag hört denna låt. Hon gillar den. Den är ganska rolig och annorlunda.