30.1.20

Boston-Newport RI

Runt sextiden igårkväll landade vi i Boston. Min mans bror och pappa hämtade oss. Sen körde vi ca 1,5h och kom till vårt mål, Newport Rhode Island. Jag är förvånad att vi sov så bra första natten. Ofta har jag svårt att sova om jag är för trött.

Idag har vi hunnit handla mat på Stop&Shop, och varje gång jag går in i mataffärer, blir jag så överväldigad att jag har svårt ta in det. Det finns så många olika sorter av grönsaker, rofrukter, frukter! Brös, ostar, kött, korv med mera, med mera! Och precis allt är i minst dubbelt större paket än vad vi har här.

Tex ris, dessa förpackningar är ju typ fyrdubbelt större. Sen var vi in till Walmart oxå, jag tappade mina sockor i Helsingfors😯 och från 7 eleven kaffe.

Senare på dagen var vi även på promenad på Sachuest Point. Lite annorlunda denna gång när det är vinter och allt växtlighet sover. Men fåglar och rådjur såg vi. Och förstås, Atlanten!På kvällen tog jag en promenad in till det lilla Newport och där var det dött. Knappt nån mänska syntes till och de stackars butiksägarna sitter i sina butiker och jag undrar om man kan räkna på en hand hur många som kommer in på en dag.
Sommartid däremot, då kryllar det av turister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar