6.5.21

Bittes äppelpaj

Det händer så mycket att jag inte hinner ens sätta mig ner för några minuter och skriva. Det är ju det som ger avkoppling. Men det har inte funnits nån sån de senaste dagarna. På jobbet blir det övertid varje dag, förutom igår, när vi sko ha en liten grill-middag. Då åkte jag hem vid två. 

Bakade en snabb äppelpaj, Bittes igen. Och sen packade jag ihop saker att ta med och älsklingen kom hem och vi for och handla. 


Kvällen före hade vi fört köksbord och stolar med mera till huset. Det är nog trevliga tider nu.

På jobbet är det jobbigt! Känner av dendär negativa paniken. Det blir jobbigt när så många vill ha min hjälp på samma gång. Och det är ett måste att ha ett bra humör, men en utmaning. Men ve och fasa om nån ger en betsk kommentar, och speciellt när man kämpar och ger allt och man ändå inte räcker till. Då är det svårt, hur mycket man än vill, att vara tyst. 

Men jag är inte ensam om dethär kaoset. Och det är ju tillfälligt. Det lugnar snart ner sig igen en smula, så nu gäller det att hålla ut. 

Just nu är en segelbåt i sjön, imorgon far den andra ut, och om några veckor två till. 

PATH

Nästa vecka får jag iallafall hjälp. Och dessutom ska jag börja ta ut mina lediga dagar, nu när vi börjar flytta. Det är helt fel tidpunkt att ta ledigt, så jag tar väl en dag här och där. 

Hursomhelst, igårkväll hade vi vår första officiella riktiga middag vid huset med goda vänner. Så det var lite som en invigning. Ikväll ska vi även på en träff. Så jag hann iallafall vila en liten stund förrän nästa steg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar