21.12.07

GOD JUL TILL ALLA!


21 december

Oki...julfestkläderna blev köpta, men jag tror hela kokkola hörde var vi befann oss....skoljulfesten är avklarad och den var fin och trevlig, men minstingarna fann inte riktit julfrid, en av dem låg och ålade sig på golvet och väntade att festen skulle ta slut. På jobbet idag har vi inte gjort så mycket, bara väntat på att klockan skulle ticka iväg så att vi skulle få jullov. Nåjaa, vi slutade ren halvtvå. Vi har haft julkaffe på jobbet idag. Igår bjöd vi på glögg oxå. Morgondagen kommer att föra med sig stress och stress som aldrig förr, eftersom alla julklappar ska inhandlas imorgon....vet inte om då till på köpet ska handla julmaten eller om vi åker pånytt på söndag för julmatens skull.
Nåjaa, idaa köpte jag till vår mamma för pengar som vi i vår familj har samlat in, ett fint kalevala halsband och kalevala ring. Hoppas hon gillar den julklappen. Besökte sunds-trädgård oxå och köpte en vacker present till vår dagmamma. Nu är det barnen kvar. Pust och stön. Men det blir många små paket istället för stora. Pysselböcker och spel, korsordstidning först och främst. Hellre vill ja ge många billiga paket än några stora dyra.
Nu är det då jullov. Det jag har bakat är ren slut, alla pepparkakor, limpor m.m Så....kanske man blir tvungen att baka nåt imorgon på natten...blää..:-/
Tillbaka till jobbet ska vi iallafall ren 31.12 och jag som hade planerat att ha ledit till 7.1-08, men tjii fick jag. Finnmaster båtarna är det bråttom meee.....GOD JUL TILL ALLA!!!