3.2.09

Måste bara sätta in lite roligt ibland...







Dethär klippet är filmad av en pappa som åker hem från tandläkare med sin son som blivit lappad i munnen och har fått smaka dendär medicinen som gör barnen vimsiga för att inte vara så rädd tandläkaren.
Och dethär klippet är tydligen nån reklamsnutt och ganska coolt:D

Tisdag

Nu har jag varit in till stan och handla mat och lite annat smått. Det var min brors fru som ringde imorse, som oxå vi bor granne med, som ringde och fråga om vi ska fara på en runda till stan tillsammans. Och det gjorde vi då! Så nu e kylskåpet inte lika tomt. Efter att vi handlat mat så for vi in till MacDonalds och åt denna goda mat där. Big Mac åt mig förstås, medan brorsans fru kör med MacFeast:)
Efter det så kände vi att vi hade ännu lite tid på oss förrän vi behövdes hemma så vi svängde in på ett nytt "loppis". Där var det roligt att gå och titta och jag kommer snart att fara dit igen, bara jag får in lite pengar och när jag inte har med minstingen, för han ville ju hem nästan genast vi kom in dit. Så jag hade inte dendär ron att gå och titta, men det var snyggt där och det kändes av både i luften och kläderna där var rena och snygga.
Nu har jag köpte semlemjöl, så idag ska jag prova på att baka semlor!