16.12.12

Vem startar det? Och var slutar det?

Jag är 100% säker på att mörkhyade tycker vi bleka mänskor är så ubota löjliga att de inte kan tro det är sant!! Det är garanterat vithyade mänskor som startat detdär om att pepparkaksgubbar ska förbjudas m.m.
Och nu ska även Disney censureras. Undrar om det är en vit mänska som kommit på det oxå?
Betyder det nu då att alla mörkhyade eller nån figur som är mörk, ska bort ur tv-rutan?
För den uppfattningen får jag!
Det är rasistiskt!!!
Jag förstår att det heter chokladbollar, det är helt rätt. Men då kommer frågan, när förbjuds chokladen efter som den är brun, eller när blir fräknar rasistiskt att ha? 
Svarte-Petter togs bort från kortleken. Jag hade absolut inga rasistiska tankar när jag spelade det som barn. Man tänkte ju på honom som en sotare mer.
De blekhudade mänskorna som sitter och bestämmer om dehär sakerna, skapar problem som inte finns.
Och jag tycker de ska akta sig och börja koncentrera sig på viktigare saker.
De har nog fått för smala ögon och lägger sin energi på helt fel ställen!

Som det är nu skapar myndigheter problem som i slutändan skapar osämja mellan folk!

Hittade ett inlägg på facebook som ser ut såhär:NU ÄR JAG FÖRBANNAD!!!!

Efter att ha följt debatten, artiklar, statusupplägg, kommentarer etc. etc. som handlar om pepparkaksgubbe, Luciafirande, Kalle Anka, kyrka och skolavslutning, Tin Tin, negerbollar… och allt annat kan jag inte bli annat än förbannad.

TILL ER ”SVENSKAR”:
Om Ni svenskar på fullast allvar tror att vi ”invandrare” har en hemlig grupp där vi träffas och diskuterar vad vi an
ser vara rasistiskt, kränkande och hur vi ska göra livet surt för Er så ska Ni få behandlig för Er paranoia och jag passar på och säger: skärp till Er för helvete! Det är idioter på olika myndigheter som har bestämt sig för att ”lösa ett problem som det egentligen inte existerade genom att skapa just det problemet”. Ta det med just dessa myndigheter. Starta Facebook sida mot dessa myndigheter. Sluta vara så jävla lama, fega, handlingsförlamade och mesiga.

TILL ER ”INVANDRARE”:
Surprise surprise… Du VALDE att komma till Sverige… Sverige har så som alla andra länder, INKLUSIVE DITT FORNA LAND, ett eget språk, egen flagga, traditioner och kultur.

NEJ… Sverige och svenskar kommer inte och ska inte ändra på sin tradition, kultur och levnadssätt för att det ska passa DIG. Det är DU SOM SKA ANPASSA DIG. Har Du problem med språket, flaggan, nationalsången, traditioner etc har jag bara ett råd att ge Dig: PACKA DIN VÄSKA och leta upp annat land som passar Dig bättre. Jag kan hjälpa Dig med att packa upp västan och leta upp ett annat land åt Dig. Förstör inte livet och ryktet för oss skötsamma ”invandrare” här i Sverige.

/Vilbert