28.3.09

Earth hour


Den 28 mars 2009 klockan 20.30-21.30 inträffar Earth Hour. Målet är att en miljard människor över hela jorden ska delta genom att släcka ljuset under en timme.Vad är Earth Hour?Earth Hour är en global manifestation för klimatet som på kort tid vuxit till ett världsomfattande initiativ. I Earth Hour deltar städer, företag, organisationer och privatpersoner. Kända byggnader och landmärken världen över kommer att vara mörklagda 28 mars 2009. Miljontals människor förenas i den enkla handlingen att släcka ljuset som en signal till världens beslutsfattare om att ta klimatförändringarna på allvar. Redan nu är omkring 60 länder anmälda.
Earth Hour är ett budskap om hopp, som visar att alla kan göra skillnad.

Lördag

Oh, vad jag skulle ha kunnat sova länge imorse. Men min man kom och väckte mig och sa att nu far han ut på en skidtur. Om jag ändå vore sådan morgonmänska! Nåja, jag låg en stund till, alla familjemedlemmar var redan vakna, de satt och kolla på Disney. 11-åringens anginatest som visade negativt, börjar ju vara friskare. Men hon ser nog ut som ett "benrangel" nu. Byxorna som förut satt sig bra, ser hängiga ut.
Nåja, jag steg upp och drack mitt kaffe då, och så hade min man hunnit laga bort disken, skalat potatis och lagt dem i vatten, klart att sätta på och koka, satt några ägg i en kastrull och tagit upp kött från frysen. :-)
Det var en underbar syn! Nu behövde jag inte gå och dra mig och undra, vad ska vi äta idag!
Fick några roliga foton igen på mitt hotmail idag som heter:

"HÄFTIGA TOALETTER"

Såhär ser toaletten ut på utsidan:



















Och såhär ser den ut från insidan:




















Och så sen några foton med målningar , som ser så ÄKTA ut!
Skulle du våga gå på dethär golvet med en målning från luften utan att tänka att du ramlar ner:



















Eller skulle du våga röka här i rökrutan var det ser ut som om du blir begravd: