18.1.10

Det va fö härlit..

Det var första gången idag jag testade skidspåret i Kokkola. Vi for dit hela familjen, iallafall alla utom äldsta dottern som tycker hon är för gammal numera för att hänga med oss. Det är nog det bästa skidspår jag nångång åkt på. Så det blir garanterat fler gånger i sån trivsam och vacker miljö. Drömde mig bort ett tag i skidspåret och låtsades att vi var i Lappland....och det kändes ganska verkligt:D
Tidigare hade jag inte alls varit på gott humör. När min man kom från jobbet fick han ta emot min irritation över alla möjliga saker och jag frågade honom om vi inte kan flytta till ett annat land....:-P
Men efter att ha fått andas frisk luft och avreagerat mig med att staka på i skidspåret, så gick det över....nya tag nu!

Måndag

Oj vad klockan tickar iväg! Märker inte av det när jag sitter här.....
Nikotinplåstret är på igen. Nu ska jag försöka satsa på en hel vecka med plåster. Det blir att ladda upp med de starka halstabletterna Vicks Blue oxå, för det tar bort den delen av beroendet som kommer efter mat och kaffe. Enda negativa med dem är att man får luft i magen och man ska helst hålla sig undan folk om man äter för många.....:-)
Maginfluensan sprider sig omkring oss, det verkar som om alla har eller haft den, så få se om det nångång blir vår tur. Vi hade maginfluensan för ett år sen, kanske 2 år, kommer int ihåg exakt, men det brukar kunna gå åratal mellan gångerna.