4.5.10

Tisdag, forsätter kratta:/

Solen skiner idag igen. Och jag lovade några att om solen lovar att vara framme fortsätter jag kratta. Så nu har jag krattat igen:) Nästan klart! Vi har inte just alls några löv på gräsmattan, bara torrt gammalt gräs. Kommer ihåg när vi bodde i en annan by. Vi hade flera vansinnigt mäktiga träd. Sätter in en bild som visar hur det det såg ut där, en höstbild....och dethär vara bara ena trädet och finns fortfarande mycket löv i det trädet....

Imårse vaknade jag lite väl sent. Så det blev bråttom! Det är konstigt, men alltid när man försover sig, så känns det som om huvudet är en halvmeter bakom en.
Idag hade vi oxå tänkt cykla till förskolan eftersom vi inte hade nån bil. Vi skulle ha blivit så försenade, så jag ringde istället och tog reda på och han kunde spendera en dag hemma. Och visst, det gick bra:) Så vi tog ett besök till grannen, min brors fru var hemma. Och hon blir ju alltid lika glad när vi kommer:) Vi blev bjudna på nåt alldeles extra. Hon vispade grädde, blandade bananer i och flera stycken DaCapon. Och det var så gott!

Ikväll blir det roligt. Ska och hälsa på syrran som bor ca 30 km härifrån. Borde även ta och hälsa på hos min syster nån dag som bor 100 km bort, så att jag får min läderjacka:)
De är annars förlovade, de förlovade sig i Florida. De var ut och snorklade och där under vattnet överraskade pojkvännen henne:D

Morsdag kommer på här i Finland, på söndag....