13.12.08

Lucia

Så är det då Lucia, jag har inte sett nån Lucia, och kommer nog säkert int heller att se nån. Jag tror inte att jag åker till torget, ja är så snuvig.
Igår var jag på en julkonsert med countrysångerskan Sonja Biskop.

http://www.youtube.com/watch?v=0Il0cOgE78E

http://www.youtube.com/watch?v=FpH0q8nNbSk

Det var en riktigt fin konsert, hon har en otroligt fin och stark röst. Speciellt när hon sjöng Marias vaggsång, då rös det nog lite i skinnet. Hon hade oxå en gästartist med sig, Anton Häggblom, jag vet inte vem han är, men han verkar ha många järn i elden, för jag förstod att han skulle delta i nån musikal i Israel om jag läste rätt på tidningen. Hans röst var mjuk och varm, men han kunde nog oxå visa en starkare röst, jag tyckte att han lät lite ibland som Josh Groban.

http://www.youtube.com/watch?v=OU04k330jFs

Nästa söndag så blir det Belcanto, det är en julkonsert som oxå ger rätta julstämningen. Det är tradition nu att vi besöker den konserten. Kommer än ihåg första gången jag lyssnade till dem, jag blev så glatt överraskad att det fanns en så professionell kör här i vår nejd!

Igår vann ju Kevin, Sveriges Idol, jag tror nog alla redan visste att det skulle bli han, men nog kan man konstatera att Alice var precis lika bra! Så jag tror att det kommer att höras mer av dem i framtiden.