25.9.08

Nu är det igång...

...och jag hoppas verkligen att min 9-åring vill fortsätta, med ishockeyn. Han lät lite negativ så fåse om han vill fortsätta. Jag kommer iallafall att försöka uppmuntra honom så att han hittar det roliga i det.
Han behöver det verkligen för att få ur sig all den energi som flödar....

Köpte en utrustning billigt, men der ser ut som att byxorna jag fick inte passar så bra. De verkar vara för små, samma sak när det gäller "skräppskyddet" (suspensoar?) så var det lite obekvämt eftersom det var lite sönder...
Men vi har skaffat ny hjälm och klubba och svettdräkt så vi har kastat ut pengar på han, så därför borde han fortsätta oxå:-)
Det är bara att hålla tummarna opp att han kommer att se det roliga i det....!

På jobbet idag har vi gjort en hel del. Vi har börjat med en 1040 båt, den är verkligen inte liten!
Så vi vet vad vi har framför oss några dagar nu. Vi är ju inte ensam om den Linda(jobbarkompisen) och jag, då skulle vi nog gå sönder. Vi har oxå jobbat med däckskransar m.m

Nu blir det IDOLS! Få se vem som faller ut idag då. Kan för allt i världen inte förstå varför de behåller en sån filur som dendär Nils, han kan INTE sjunga, han bara spexar ju. Kostigt att inte domarna tar Idols mer allvarligt. Istället skickar de hem proffsiga sångare??!!
Vad är det då för mening? Nils ska ut och det genast!