30.7.10

Måste hålla huvet kallt....med Polly:D


Idag har det varit fint väder igen, iallafall mestadels av dagen. Störtregn kom ju oxå, men himlen blev blå igen. Nog har det varit konstigt väder dehär senaste dagarna. Men det är bara bra! En sån åska som vi haft denna vecka har jag saknat i flera års tid:) Det ska kännas ner i tårna när det skakar! Min dotter och jag satt på vardagsrumsgolvet för att vi skulle se blixtarna ordentligt och när det dundrade som värst så kändes det av i baken:D Förra natten fick jag ingen sömn, nej, jag låg vaken och det var tyst och stilla. Träden stod stilla som statyer. Jag låg och vred mig. Obekvämt var det, nån hade somnat i "föter-ända" :P så jag kunde inte ha benen raka. Jag ska ha stort rum omkring mig när jag sover!
Utan förvarning, helt plötsligt var det fruktansvärd storm! Och igen, åska! Så jag gav opp och satte mig i soffan och tittade mer på stormen än åskan. Det var inte lika kraftig åska igår som natten före. Men till sist somnade jag nångång efter fem.

**************************************************

Och från det ena till det andra.....ikväll har jag varit och hälsat på en som förut tränade Pucken. Men nu ska han vara lagledare för ett annat lag, så har fallit på mig att sköta om det!
Lagledare, det låter invecklat.....kontaktperson låter lättare.
Men det är mycket jag ska hålla reda på. Och det är lite skrämmande eftersom jag är både glöms och tankspridd.
Har laddat ner ett program som jag skall öppna protokollet med. Är nöjd att det funkade på min dator. Där ska det fyllas i namn och nummer på spelare, datum, tid, var hockeymatchen hålls.
Ska kontakta föräldrar om när träningar och matcher hålls via sms.
Och när hockin börjar ska jag se till så att kassören får in infolappar för licenser och försäkringar.
Och när det gäller hemmamatcher är det flera saker jag ska uträtta.
Ska finnas funktionärer till matcherna som sköter om protokoll, bås, klocka....ta kontakt med motståndarlaget, ha ett omkl.rum till dem, skicka matchresultat till Finhockey, domare ska kontaktas, man ska ha koll så att tidpunkt och ishall är rätt, beställa buss ifall det blir bortamatch, och då ska jag skicka spelarinfo till dem före mm mm mm
Det gäller att hålla huvet kallt, och ifall det inte går, så kanske det fungerar med att doppa in huvet i frysen en stund.....då klarar man det. Jag behöver verkligen använda den delen av min hjärna var det kanske finns lite koncentration till att tänka....

*******************************************************************

Plötsligt när jag satt och skrev kom grannen in, min brors pojk, med en stoooor röd Polly-påse full med choklad i, säkerligen från Viking Line! Bara för att jag vattnat deras blommor har de satsat och köpt det till mig. Man blir ju alldeles varm när de har gjort sig sånt besvär och köpt till mig!!:D Tack MARIA!