25.3.23

Route 1

Imorse cyklade jag igen. Vägen jag cyklar på, tar mig ut till den trafikerade vägen Route 1. Där svänger jag och cyklar tillbaka. Kanske jag vågar cykla längs med Route 1, men det är en pytteliten väg-ren man cyklar på, så jag måste fundera över det. 2,4 mil så det blir 4km. Så idag cyklade jag lite överallt så det blev kanske 12 totalt. Mycket roligare att cykla i solsken på bar asfalt än i snö. 




Dagarna går fort. Vi suger i oss så mycket vi bara kan av svärfars berättelser. Man får helt enkelt inte nog. Han har så mycket i bagaget.

Vi har byggt en ramp på framsidan så att svärfar ska kunna röra sig bättre med sin rullator. Och en på baksidan. Och lite ett som annat som ska göra det lättare för honom att röra sig. 

Florida

Vädret här i Florida är så skönt att man inte kan förklara. Jag älskar detta ställe!


Till och med hackspetten är större i USA 





Min svärfar! Han är så otrolig!! Efter alla tråkiga besked han fått, så lyser dendär glimten i ögat och han fortsätter berätta sina storyn. Helt underbar!❤️

Vi sitter här och spenderar all tid vi kan med honom. Han sover ofta dagtid. Då passar jag på att cykla, bada... poolen är cool och skön.

Jag försöker påpeka till älsklingen att vi ju nog kunde bo här. Men det kommer tvärt nej. Det är för varmt 🫣😂. Så jag får nog dras med snö och köld några år ännu. Men jag tänker när han blir äldre blir väl han mer frusen också🤗

Malin, tar hand om våran hund. Han lever livet minsann. 




Och sonen har fått "loma" från armén och spenderar helgen hos sin storebror i Esbo. Dethär fick jag från äldre sonen i Esbo. Soldaten som kommer, ser ganska glad ut trots att han haft en ganska jobbig vecka bakom.