21.2.08

21 februari

Så var det torsdag helt plötsligt...!?!

Veckan har varit ganska hektisk....vi har som vanligt på jobbet gjort samma saker som förut, grandezza.
Vår arbetsledare gav oss "vitsord" igår och han sa att nu måste vi nog vara snälla, för vi fick så höga vitsord:-) man känner sig duktig!
På söndag ska vi oxå jobba, så ska vi städa en 610 båt som ska iväg ren på måndag då, men det brukar inte ta så länge att städa de mindre båtarna.

Denna vecka på kvällarna har jag inte tagit det så lungt, måndagskvällen handlade jag, tisdagskvällen kom jag mig ÄÄÄÄNTLIGEN iväg till Sportis igen, efter att ha slappat flera månader, men NU tar jag igen mig. Jag tog 2 pass på samma kväll, först Pump och sen Bodycombat. Och det var så roligt att vara där igen. Och kände att jag orkade bra!

Igårkväll fyllde min syster år, så då var vi på besök till Edsevö, åh, vi fick en goood chokladtårta med banan i och grädde att sätta på. mums...

Ikväll igen ska jag på en träff, men det är bara hos grannen så jag behöver inte köra iväg nånstans. Ska ta barnen med, eftersom min man jobbar kväll idag.
Kanske det blir nåt gott till kaffet då igen...:-P

Imorgon tar jag en halv "pekkanen" eftersom jag ska med min 8-åring till tandläkaren ren 8 på morgon. Så fåse hur det går, han känner sån skräck!!:-/
Så det blir 4h jag kan ta ledigt, måste va tillbaka på jobbet 10, ifall jag vill sluta halvtre.

Nu har de 2 äldsta duschat och de säger att vattnet är kallt...äsch då...nåmen ska ställa mig iordning för träffen så småningom.