9.9.18

Det blev jobb-igt!

En fysiskt tung helg bakom. På lördag hade vi ju Kiky-dag. Det är detta dumma regeringförslag om sparåtgärder.


Så vi hade en obligatorisk lördag att sätta i jobbets tecken. Och på jobbet ordnade man en friluftsdag mm.
Så man kunde välja mellan olika aktiviteter och föreläsningar.


Jag började dagen med en 5km promenad/länk med dottern runt vandringsleden.

När vi kom i mål vilade vi ca en halvtimme och då fortsatte jag med cirkelträning/crossfit i en timme. Vi jobbade både inomhus och utomhus. Det gick riktigt bra, även om vissa saker var tunga. Idag känner jag av det i benen och i magen.

Efter gym åt vi lunch och då hade jag valt orientering. Det var fint väder och dottern och jag letade kontroller i skogen. Jag är jättedålig kartläsare, men det går bättre och bättre.


Det var lite kul när vi kom längre ut i skogen när vår ledare Sören kunde sitta och gömma sig i mossan för att se att vi inte gick vilse. Det var en lättnad att se honom. Speciellt när man som jag är så rädd björnar, älgar, vargar och skulle jag se nåt skulle jag förmodligen dö på stället av skräck.


Dagen avslutades vid halvtre och jag åkte till huset. Jag isolerade där brunnen med styrox, var vattenpumpen är och sen hjälpte jag älsklingen att sätta fast brandstegen på garaget och takbryggan. Före det klättrade jag upp efter bryggan på mellanvinden och där fanns ett stort, men tomt getingbo.


På kvällen gjorde vi pizza igen, med älsklingens perfekt bakade pizzadeg. Det blev en härligt krispig pizza. Det känns bra dendär stunden, när alla gör varsin pizza och vi gör nåt tillsammans allihopa.

Idag har jag lagt ett varv till styrox i brunnen och lite bergull inne på nedre våningen. Och sen kapade vi även lite ved.