25.10.09

Lö+Sö=Sant

Då kan man bara konstatera att helgen är över...för några minuter sen var det fredag och man väntade på Idol....just i Idol så önskar jag att alla som nu är kvar, fick stanna kvar, för alla har sin egen charm och bra röst!
Igår lördag gjorde vi inget speciellt på dan, vi kollade en film, där faktiskt Beyonce är med. Jag visste inte att hon spelat i en film. Kvällen var desto roligare, då hälsa vi på hos en annan familj.
Tack för det!
Idag har vi varit på hockeymatch, t.om 2 stycken, så man blev lite frusen till sist.
Nu har vi badat bastu och har minsann värmen tillbaks. Och inte bara tack vare det!
Vi har eldat i spisen, torktumlaren går oxå, så jag gissar att det är runt 25 grader här nu.
Sweet dreams!
Jag tänkte skriva lite sakta om att jag springer på toaletten ibland:-0 Mamma och jag hittade en produkt vid hälsoboden, som annars kostade 45e och nu hade man nedsatt den till 4,40, så vi köpte den förstås. Varför man sålde så billigt var p.g.a att sista försäljningsdatumet går ut i november. Och ja, vad var det om inte rengöringskur för tarmarna?:-)
Första påsen skulle man dricka 17:00, andra påsen 19:00 och det var efter den påsen som tarmen kom i rörelse. Tarmarna är väl ca 9 meter lång, så det finns skräp där:-P
Jag ska väga mig efter att kuren är klar så får vi se om den tömts. Imorgon ska jag ännu dricka 2 påsar. Inte gott, men bara man dricker snabbt och inte tänker så går det.
Inte nog med det skulle man nu klockan 21:00 blanda 2dl blodgrapejuice med 1 dl kallpressad olivolja:-# Kan ni tro att det var gott?? Första klunken tänkte komma upp tillbaks, andra klunken samma sak. Jag undrade i mitt stilla sinne hur jag skulle få i mig 3 dl av denna blandning som var så äcklig!!Ljum och sopplik...gläää!
Men täppte igen näsan, så att jag inte kände nån lukt och fick i mig allt....